Condensor coaten

Bescherming luchtgekoelde condensors

De lamellen van luchtgekoelde condensors, verdampers enz. zijn meestal van aluminium welke meestal buiten opgesteld staan. Als deze dure aluminium lamellen niet beschermd worden tegen zuur milieu, uitstoot van agressieve stoffen van autowegen, zoute lucht aan de kust, bladeren, pluisjes, straatvuil, enz. zullen deze oxideren en verteren. Gevolg hiervan is een kortere levensduur van u installatie, lagere opbrengst en een hoger energieverbruik.

Een schone verdamper of condensor betekent minder energieverbruik, een hoger rendement en een langere levensduur. Na het technisch reinigen is het mogelijke de condensors te coaten, waarna er een zeer dunne laag coating op de lamellen wordt aangebracht. Deze coating beschermt de lamellen tegen oxidatie en invloeden van buitenaf. Door het gladde oppervlak vindt de aanhechting van vuil nauwelijks plaats en is de beperkte vervuiling eenvoudig te verwijderen.

Dil Service kan helpen om uw condensors en klimaatinstallaties weer opnieuw in goede conditie te brengen. Voor het realiseren van een optimale luchtkwaliteit kunt u vertrouwen op ons.

Bent u benieuwd naar de staat van uw condensors en wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons vrijblijvende voor meer informatie via het telefoonnummer 0640381630 of e-mail ons: info@dilservice.nl