Vetkanaal schoonmaken

DIL Service zorgt dat jouw vetkanalen schoon zijn!

Het reinigen van vetkanalen is een belangrijk onderdeel. Ventilatiekanalen raken vol met vet door het bereiden van eten in de keuken; bijvoorbeeld de horeca. Vetafzetting in je kanalen is niet direct zichtbaar, maar als je deze niet op tijd laat reinigen, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Vet is nu eenmaal snel ontvlambaar. Mocht er brand ontstaan, dan is dit moeilijk te blussen en de kans op uitbreiding is groot.

Een ander risico is dat er (on)zichtbaar stof en vuil in de kanalen blijft hangen die voor schimmels en schadelijke bacteriën kunnen zorgen.Laat altijd op tijd de luchtkanalen reinigen en de filters vervangen. Zo zorg je voor een optimale luchtkwaliteit, die in tijden als deze nog belangrijker dan ooit is geworden. Hiernaast kunnen we eventueel direct de filters voor u verwisselen en eventueel motoren en rooster reinigen en ook direct desinfecteren.

U doet er verstandig aan om vetkanalen minimaal één keer per jaar te laten reinigen. Zo bent u er zeker van dat uw vetafzuigsysteem naar behoren werkt.

Dil Service kan helpen met het verminderen van het brandrisico door uw vetkanalen weer opnieuw in conditie te brengen. Voor het realiseren van een optimale luchtkwaliteit kunt u vertrouwen op ons.

Bent u benieuwd naar de staat van uw vetafzuigsysteem en wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons vrijblijvende voor meer informatie via het telefoonnummer 0640381630 of e-mail ons: info@dilservice.nl